Bilgodis!?

Nu var det så äntligen bilens tur att bli ompysslad lite.

Ny motorolja, nytt oljefilter, bränslefilter, luftfilter.

Bytte motorolja och samtliga filter. Passade dessutom på att sträcka remmar, kolla/byta lampor och lite övrigt sådant där småplock.

Dessutom är det helt klart att när man köper motorolja i små förpackningar (typ 1 eller 4 liter) så betalar man ganska mycket extra bara för själva förpackningen. En rejäl 20-litersdunk sänkte literpriset markant. Dessutom räcker den ju till tre oljebyten...

Positivt besked!

Var på återbesök efter knäseneoperationen igår afton. Enligt läkaren så har det läkt fantastiskt bra och jag "ligger före schemat"!.

Jag fick därigenom ÄNTLIGEN tillstånd att börja belasta knäet igen. Inledningsvis med cykling och benpress (3x30 första veckan, 3x20 veckan därpå osv 3x10 ner till 3x8 och förstås succesivt ökande belastning). Går allt enligt plan så får jag ta mina första löpsteg på MYCKET länge ungefär kring nyåret!

Första träningspasset kördes tidigt i morse. 35 minuter på träningscykel med stegrande belastning och sedan benpressen. 3x30 med 164 kilo blev ganska lagom så här inledningsvis. Inga som helst känningar i knäet, men "rumpan" kommer nog att få lite träningsvärk... Hann även med några fler övningar innan det blev dags att dra till kontoret.

Stort tack till 360 TC, där man verkligen känner sig välkommen och uppskattad när man kommer tillbaka efter ett långt uppehåll.

På vägen hem vittjade jag som planerat ett par rävfällor som ligger utefter vägen jag ändå kör. Som extra bonus för dagen så hade en av rävfällorna utlöst under natten, och säsongens sjätte räv (en fin hona på 6.7 kilo) var ett faktum.

RSS 2.0