Annat sätt att höja pulsen på

På väg till jobbet igår gick pulsen upp en smula (jodå, bilen STÅR stilla)...



Fällan visade sig vara tom. Fanns inga spår i den nyfallna snön heller, så jag misstänker den kraftiga blåsten (inte så troligt), eller något litet djur, typ hermelin eller brunråtta.

Knäna har testats igen

Blev kvällsträning istället för morgonträning idag. Kändes ganska konstigt faktiskt, men det gick ganska bra ändå.

Efter styrketräningen så kördes ett planerat lite längre intervallpass där själva intervallerna var 12, 10, 8 respektive 6 minuter. Farten hölls så pass hög att snittpulsen låg väldigt nära där jag brukar få mjölksyra. Rejält jobbigt. Gåvila mellan intervallerna.

Blev lite svettig också...


Idag gäller det!

dsc00999 (MMS)

Idag gäller det!


Tur i oturen att ingen räv tittat förbi de...

dsc00996 (MMS)

Tur i oturen att ingen räv tittat förbi denna fälla. Den hade nog klarat sig eftersom gillret var översnöat och ihopfruset.


Det är helt klart att de rävar som finns k...

dsc00995 (MMS)

Det är helt klart att de rävar som finns kvar är mer slipade än de andra. Denna ångrade sig en knapp meter ifrån orrskrovet.


En smula hårt i snön. Har skottat fram räv...

dsc00997 (MMS)

En smula hårt i snön. Har skottat fram rävfällorna igen. Blir att skaffa en bättre spade!


Full bingobricka!

dsc00988 (MMS)

Jag har hört att det sprungit någon råtta/mus ute i ladugårdsporten där jag förvarar fodret till både rådjuren och rapphönsen. Dessutom finns lite överblivet byggmaterial också. Har testat att sätta ut några råttfällor förut, men utan resultat. Däremot blev det i helgen stor framgång med denna variant, en nätbur som bevisligen kan fånga mer än en råtta åt gången. Det visade sig till sist sitta 13 råttor i den på samma gång. Dessutom satt en på utsidan och var så cool att jag hann bära iväg fällan 20 meter innan den hoppade iväg över händerna på mig. Tre till har därefter under det senaste dygnet faktiskt fastnat i de traditionella fällorna också.


RSS 2.0