Traktorskruvande också

När värmesystemet i bilen var åtgärdat så föll tankarna på traktorns kupévärme också. Den har ju faktiskt två fläktar, en för varje sida av hytten. Under förra (eller möjligen förrförra) vintern så slutade den ena fläkten att fungera, så defrostningen av alla hyttfönster på högra sidan blev ganska bristfällig. Dessutom lite svårt att få upp värmen nere vid fötterna.

Söndag eftermiddag tillbringades med att demontera traktorhyttens "konsol". Först var förhoppningen att det skulle räcka med att lossa en fästplåt för att sedan kunna lirka ut fläktarna neråt utan att behöva demontera specielt mycket.

Ha, det kunde man väl ha gissat att det inte skulle bli fullt SÅ enkelt. Slutade med att kylarsystemet tömts, samt hela värmepaketet lirkats ut från sin trånga plats (en hel del fick demonteras för att kunna göra det). Sedan fick värmepaketet demonteras (precis som på bilen) i sina beståndsdelar för att fläktarna (passade på att byta på både höger och vänster sida när det nu var så besvärligt att komma åt) skulle gå
Trackback
RSS 2.0