Liten statusrapport

Just nu händer inte mycket. Håller på att testa material och packa inför Kanada-semestern, och i övrigt tillbringas tiden mest med att vittja rävsnaror, arbeta, och skotta snö.

Skönt att det blev så rejält kallt i alla fall, då gick det bättre att i samband med skidåkningen för rävsnarorna utvärdera olika kläder/skor inför Kanada. Lyckats låna mig ett par fungerande kängor som jag tror på. Har även skaffat bättre underställ. De vanliga är ju normalt avsedda för fysisk aktivitet, men dessa ull-underställ är mer avsedda för att hålla värmen utan hård aktivitet. Med lite bra ylletröjor, några rejäla fleece-kalsonger och ett rejält överställ så ska det nog lösa sig oavsett temperatur.

Fick igår dessutom bra tips av grannen angående hur man lämpligen utrustar sig om man ska köra skoter i samband med sträng kyla.

Har förresten passat på att byta arbetslamporna på traktorn. Tidigare satt några rent erbarmeliga 55W Halogenlampor med urdålig ljusbild. Fick tag på några otroligt billiga 35W Xenon-lampor istället.



De gamla lamporna lyste till strax bakom snöslungan, och framåt bara ett 10-tal meter framför traktorn. Som synes lyser de nya lamporna en smula längre (i detta fall bakåt). Uppskattar att jag nu i alla fall kan se vad som finns 70 -- 100 meter framför/bakom traktorn. Otroligt skönt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0